CAP Conseil- analyse audit en developpement durable

Een diagnose van de impact van uw bedrijf om aan de slag te gaan

Wilt u een impactstrategie opstellen of uw huidige strategie uitdagen? Om de ideale duurzaamheidsstrategie voor uw bedrijf te bepalen, starten we onze missie met een impactdiagnose.

Ontdek impactdiagnose

Impactdiagnose is een collectieve aanpak

Wat je sector en de grootte van het bedrijf ook is, je hebt zeker al stappen gezet in de richting van duurzame ontwikkeling. We vertrekken vanuit uw realiteit en voeren deze impactdiagnose uit door middel van vragenlijsten en indicatoren, waarbij we ook putten uit marktonderzoek en interviews en enquêtes afnemen.

Interviewen en brainstormen met je teams

We brainstormen intern met uw teams. Deze zijn verfraaid met een beetje theorie om iedereen op de hoogte te brengen. Dit teamwork maakt het mogelijk om de beste ideeën te genereren en een collectief enthousiasme op te wekken voor de impactbenadering.

Innovatie en verandering

We gebruiken methoden om innovatie te stimuleren en de verandering te beheren die door deze sessies wordt gegenereerd.

Trends in uw branche op het gebied van duurzaamheid

Deze impactbenadering stelt ons in staat om in zero time een robotachtig portret van uw organisatie te schilderen en duurzame trends in uw sector te benadrukken.

Analyse van de duurzaamheid van uw bedrijf

Wij waarderen wat er al "duurzaam" is in uw organisatie en richten ons op verbeterpunten.

Multifactoriële analyse van de impactdiagnose

Deze veelzijdige analyse van onze impactdiagnose dient als uitgangspunt om de werkassen van een duurzaam ontwikkelingsbeleid te definiëren dat zinvol is.

Waarom beginnen
met een impactdiagnose?

Met deze aanpak kunt u bepalen op welke elementen uw organisatie zich moet richten, om zo effectief en pragmatisch mogelijk te zijn.

Neem contact met ons op