CAP Conseil- analyse audit en developpement durable

Een proces om zijn MVO-strategie tegen lagere risico's te implementeren

Cap Conseil helpt u om uw MVO-strategie optimaal te implementeren dankzij een effectieve risico- en opportuniteitsanalyse.

Meer informatie

Een MVO-implementatie met constante monitoring van KPI's

Het creëren van een impactstrategie gaat hand in hand met een uitgebreide analyse van de werking en waardeketen van het bedrijf.

1.

Analyse van uw MVO-prestaties en de concurrentie

Onze interventie begint met een diepgaande analyse van uw bedrijf. We zetten vraagtekens bij uw ambitiegraad, hoe uw organisatie de planeet beïnvloedt; de stappen die je al hebt genomen om je impact te verminderen.

We analyseren de mate van volwassenheid van uw concurrenten over dezelfde onderwerpen. Zodra al deze elementen zijn samengekomen en de strategische lijn is ontwikkeld, is het tijd voor implementatie.

2.

Constante monitoring van uw MVO-prestaties

We hebben een dashboard opgezet waarmee u uw doelstellingen kunt vertalen naar actie en de voortgang ervan kunt meten.

We ondersteunen dus een transformatie van de governance van het project en de overweging van duurzaamheid op alle niveaus van het bedrijf.

3.

ESG-conforme rapportage

Onze projectmonitoring verzamelt alle benodigde informatie om vervolgens een ESG-rapport of een ad-hoccommunicatie te kunnen maken.

Bij CAP Conseil beschikken we over een specifieke toolbox om u te ondersteunen bij de analyse van de risico's en opportuniteiten van uw onderneming.

Verantwoorde inkoop

Wij helpen u bij het evalueren van mogelijke verbeteringen in uw huidige beleid.

Meer informatie

Kringloopeconomie

Gecertificeerd Circulab sinds 2022, helpen wij u bij het ontwikkelen van projecten die passen in de circulaire economie.
Meer informatie
Wil je erover praten?
Neem contact met ons op